Termékek Menü

Dehidratált – vízhiányos bőr

A bőr felső rétegét a hidrolipid réteg védi. Ez lelassítja a víz párolgását. A bőr felső rétegének sérülése vízveszteséghez és dehidratált bőrhöz vezet. A vízhiány (dehidratáltság) bármelyik bőrtípust érintheti .

A Nikel hidratáló termékei a bőrünkével megegyező  formában tartalmaznak növényi ceramidokat, zsindelyként elrendezve, hogy megelőzzék a nedvesség vesztését a bőr mélyebb rétegeiben. Rövid idő alatt helyreállítják a felhámot és nedvesség tárolót alakítanak ki a bőrsejtekben, biztosítva  a bőr teljességét és rugalmasságát.

Kezdje a dehidratált bőre kezelését Energetizáló Tonikkal. A tonik után vigye fel a krémet. A Hidratáló Krém naranccsal azonnal felfrissít és megnyugtatja a dehidratált bőrt. Olyan bőrre, amely "erősebb" nappali ápolást igényel a megfelelő választás a Gazdag Hidratáló Krém  Immertelle-vel, amely tökéletesen hidratál, véd és ránctalanító hatása van. A nagyon száraz bőrre ajánlott Nikelhidris hidratáló krém naranccsal és Immortelle-vel intenzív ápolást képvisel a frissesség és a fiatalság eléréséhez.

Ezeknek a krémeknek a hatékonysága javítható ha a felvitelük előtt  néhány csepp Ligetszépe Olajat is használunk.

Kiegészítő kezelés: legalább egyszer egy héten használjon Hidratáló Arcmaszkot arcára, nyakára és dekoltázsára.

A férfiak bőre kedveli az aloe verát tartalmazó After Shave Balzsamot. Azonnal felszívódik a folyadék, amely optimális nedvességet és frissességet biztosít a nap folyamán.

 

 

Gyártók
Raktárkészleten
Különleges ajánlatok