Termékek Menü

Ceramidok

Ceramidok

Ceramides (phospholipids, sphingolipids)

A foszfolipidek és szfingolipidek szállítják a tápláló összetevőket a bőr sejtjeibe és annak mélyebb rétegeiben elraktározza a nedvességet, ami egyéb kezelésekkel nem lehetséges.

EREDET ÉS LEÍRÁS :

A ceramidok (foszfolipidek és szfingolipidek) a lipidek egy különleges csoportját képezik a bőr szaruhártyájában. A legfontosabb textúraelem a bőr természetes védekező rétegében. Lemezes szerkezetűek, mint a tető cserepek, így óvják a bőrt. A bőr zsírtartalmának csökkenése befolyásolja a ceramidokat, ami a bőr felső rétegének hámlásához vezet, ami hatására a bőr nedvességtartalma jelentősen csökken. A mélyebb bőrrétegek nedvesség vesztése hatással van a sejtek funkciójára, ami a hidratált környezettel áll összefüggésben. A bőr szárazzá, kényelmetlenül feszessé és érzékennyé válik.

TULAJDONSÁGOK ÉS ELŐNYÖK :

Amikor a bőr dehidratált, a legfontosabb dolog megújítani a hidrolipid réteget. bizonyított tény, hogy a membrános aktív textúrában elhelyezkedő ceramidok helyi alkalmazása (növények olajából kivont foszfolipidek és szfingolipidek), nagyon rövid idő leforgása alatt megújítja a szaruhártya károsodott hidrolipid rétegét.  Csak a foszfolipidek és szfingolipidek képesek liposzómát létrehozni, mely tény valószínűleg a modern bőrápolás legfontosabb felfedezése. A foszfolipidek és szfingolipidek szállítják a tápláló összetevőket a bőr sejtjeibe és annak mélyebb rétegeiben elraktározza a nedvességet, ami egyéb kezelésekkel nem lehetséges.

 
Gyártók
Raktárkészleten
Legújabb termékeink
15.990 Ft 12.790 Ft
22.450 Ft 17.960 Ft
Különleges ajánlatok