Termékek Menü

Vadrózsa

Vadrózsa

Dog rose (Rosa canina)

Tökéletes regeneráló olaj nagyon száraz bőrre,táplálja és energetizálja a bőrt, visszállítja az egyensúlyát és megvédi a kiszáradástól.

EREDETE ÉS LEÍRÁSA :

A bokor rózsaszínes fehér színben virágzik júniusban. Gyümölcsének, a csipkebogyónak a fő összetevői az aszkorbinsavak (C vitamin), csersavak,gyümölcssavak, karotinoidok és pektinek. Már az Ókor óta különböző használati módokban került elő a vadrózsa. Levelei,virágai és gyümölcsei, rózsaolaj és előkészítése, mint például rózsa ecet, rózsalé, cukor, szirup, méz, fűszerek, víz és balzsam, melyeket egészségügyi célból használtak fel.  A vadrózsalét friss csipkebogyóból nyerték; szárított változatát pedig szem kezelésekre használták. Hashajtóként és vízhajtóként is használták. A csipkebogyó magja vízhajtó hatású. A vadrózsa olaját kozmetikai célokra használják, gazdag vitaminokban, mint a C, B, E vitamin, valamint telítetlen zsírvasakban, beleértve a gamma-linolénsavat.

TULAJDONSÁGOK ÉS ELŐNYÖK :

Kozmetikában a ráncok,sebhelyek és striák kezelésére használják. A bőr hidratáltságáról, a ráncok megelőzéséről gondoskodik, valamint a vadrózsa olajat sebhelyek és égési sérülések esetén is ajánlják.

 

Néhány termékünk tartalmazza ezt az összetevőt:

 

Gyártók
Raktárkészleten