Termékek Menü

Kakaóvaj

Kakaóvaj

Cacao butter (Theobroma cacao butter)

Intenzíven táplálja és védi a bőrt.

EREDETE ÉS LEÍRÁSA :

Elsőként a Maják használták a kakaófát, amelyből elkészítették az ízletes kakaóitalt( csokoládét). A kakaófán növő hüvelyekben lévő kiszárított magok sajtolásával nyerjük a kakaóvajat,egy természetes terméket. Vitaminokban (főleg E-vitaminban)  gazdag. A teobromin mellett palmitátot és oleátot is tartalmaz. Emiatt marad szilárd szobahőmérsékleten. Ha hozzáérünk a zsír elnyeli a hőt és a kakaóvaj megolvad.

TULAJDONSÁGOK ÉS ELŐNYÖK :

A kakaóvaj nagyon ismert és használt termék a kozmetikában és a gyógyszerészetben. Intenzíven táplálja és védi a bőrt,napozás előtt használják (felkészülés),napozás közben (védi a bőrt és gyorsítja a barnulást), valamint napozás után (rugalmasság és nyugtatás céljából). A kakaóvaj egy csodálatos és sokoldalú természetes termék, melyet a bőr azonnal elnyel,ezzel csökkenti a szárazságát és javítja a rugalmasságát.

Raktárkészleten