Termékek Menü

Makadámdió

Makadámdió

Macadamia

Érett , megöregedett bőr kezelésére alkalmazzák.

EREDETE ÉS LEÍRÁSA:

 A makadámdió Ausztráliában őshonos. Hidegen sajtolva erőteljes illatú (aromás) olajat nyerünk, melyet érett, idős bőrre ajánlanak.

TULAJDONSÁGOK ÉS ELŐNYÖK:

A makadámdió olaj gyorsan felszívódó aranyszínű finom szerkezetű olaj. Nagy mennyiségű palmitoleinsavnak köszönhetően tökéletes az érett bőrre,mivel megöregedett bőr már nem termel annyit,amennyit a fiatal. A kozmetikában a napellenző készítményekben és a szemkörnyéki érzékeny területekre készített termékekben használják fel. A- és E-vitaminban gazdag.

 
Gyártók
Raktárkészleten
Különleges ajánlatok