Termékek Menü

NIKEL -A Nikel kozmetikumok előnyei

NiKEL®, aláírással ellátott kozmetikumok. A Nikel kozmetikumok a gyógyszerészeti recepteken és 100% -ban természetes aktív összetevőkön alapul, melyek hatékonysága bizonyított és bőrgyógyászatilag tesztelt. Hagyományos tudás és legutolsó innováció keveréke. Az összes alkotóelem és késztermék minőségi ellenőrzésen esik át, és hitelesített intézmények által engedélyezett.

NiKEL®, filozófia: "belső" és "külső" hatás. Gyógyszerészet és kozmetológia elegye. A gyógyszerészet és a kozmetológia összekapcsolódik és összefonódik. Mindazok, amelyeknek "belső" hatásuk van, ha elfogyasztják, ugyanazt a "külső" hatást gyakorolják a bőrön. Egy olyan növény, amely bizonyos hatást gyakorol a szervezetre, ugyanolyan hatást gyakorol a bőrre.  Például a Golgotavirág (passion flower) nyugtató hatást gyakorol, amikor megisszák, és amikor érzékeny bőrre krémként alkalmazzák.

NiKEL®, az ápolás, mint az egészség része. A bőr egy féligáteresztő membrán. Bármi, amit felviszünk rá, feltéve, hogy a molekulái elég kicsik, a bőrön át felszívódik és belép a véráramba.  Ezért a természethez és az "egészséges kozmetikához" való visszatérés alapvető fontosságú egészségünk és bőrünk szépségének védelme érdekében. A Nikel gyógyszerészeti minőségű, tiszta és káros összetevőktől mentes természetes kozmetikumokat kínál, amelyek nem csak a bőrét táplálják, hanem segítik a bőrproblémák csökkentését.

NiKEL® A természet ihlette -  a tudomány megvalósította. A horvát mediterrán térség és fűszernövényeinek gazdag választéka, melyeknek gyógyító tulajdonságait sok könyvben említik, ezáltal a "Priroda liječi", azaz a  Természetes gyógymódok újjáéledtek. A horvát éghajlat gyógynövényei megtalálhatóak a kozmetikában az anti- aging "slágerekben", mint például 100%-ban természetes Ivy Olaj és a 12 gyógynövényt tartalmazó Ránctalanító Elixír, a Nikel a természetes anyagok szolgálatában álló kiváló biotechnológiával rendelkező  neves nemzetközi kutatólaboratóriumok innovatív , aktív komponenseit is használja.

NiKEL® - A hagyomány ihlette - a tudomány megvalósította. A történetek ösztönzik a kutatást. Például: A petrezselymet tartalmazó krém 100%-ban öko. Az Ursuline kolostor írásai Varazsdon ösztönözték a petrezselyem megfiatalító kapcsolatos kutatásokat. A petrezselyem hatásának kutatási eredményei a hidratációra, a bőrpír csökkentésére, a kapilláris láthatóságára és a bőrfiatalításra vonatkozóan a nemzetközi gyógyszerkészítménnyel foglalkozó 4. Gyógyszerészeti Kongresszuson kerültek bemutatásra.

NiKEL®, innovatív termékek és a bőrápolás innovatív megközelítése. Az innovatív termékek mellett a Nikel innovatív megközelítést alkalmaz a bőrápolásban, melyért 2012-ben arany érmet kapott az USA-ban az INPEX-en, az innovációs világ kiállításon. Kedvenc bőrápoló termékének (krém, olaj vagy szérum) arcán, nyakán, dekoltázsán és a szemkörnyéken felvitele előtt használja a a növényi őssejt tonikot (Alpesi rózsa Tonik vagy Energetizáló Tonik). A rózsaszirom és a növényi őssejtek BIO - hidrolátjának napi alkalmazása reggel és este a szokásos bőrápolást megelőzően regenerálja a bőrt és segíti a legértékesebb bőrsejtek aktivitását - epidermális őssejtek, megtartják a nedvességet és védik a bőrt azoktól a tényezőktől, amelyek felgyorsítják a korai öregedést, az UV sugárzástól és a környezetszennyezéstől.

NiKEL®, személyre szabott kozmetikumok. A Nikel termékeket a személyre szabott megközelítés jellemzi az ügyfél számára.

 NiKEL®, kozmetikumok identitással. A hagyományos gyógyszerészeti ismeretek és a természetes összetevők szigorú kiválogatása az arc és test igazi élvezetének és szépségének érdekében hatékony ökológiai termékeket eredményezett,  identitással rendelkező termékeket. A design a termékcsaládok koncepcióját tükrözi vissza, ahol a gyógyszerészeti szempontok hangsúlyosak. Megalkotója Ivica Belinić volt. A Nikel védjegy és a design minden része másolásvédett.

A NiKEL®, amely folyamatosan tökéletesít és frissít. EGÉSZSÉG, SZÉPSÉG, TUDÁS, KUTATÁS, ALKOTÁS, INNOVÁCIÓ, OPTIMIZMUS, IDENTITÁS.A kutatáson keresztül folyamatosan javítjuk és frissítjük tudásunkat, hogy sok optimizmussal és szeretettel természetes és hatékony termékeket állítsunk elő a gyönyörű bőr és test érdekében.

NiKEL®, ellenőrzött termékek. A Nikel innovatív természetes kozmetikumainak termelése ökológiai és zöld környezetben történik amelyhez minőségi tanúsítvány is tartozik az ISO 9001 szabvány szerint. Minden termék összetevőit gondosan válogatják, a Nikel termékcsalád minden alkotóeleme, analitikai ellenőrzésen megy át, és rendelkezik saját tanúsítvánnyal. A minőség szavatolása érdekében A Nikel termékeket folyamatosan felhatalmazott intézetek ellenőrzik. Sem az összetevőket, sem a késztermékeket nem tesztelik állatokon.

NiKEL®, a legtöbbet díjazott horvát kozmetikumok. A Nikel kozmetikumok számos díjat és elismerést kaptak, 46 arany érmet nyertek innovatív, természetes termékért, az Egyesült Királyságtól Oroszországig, Ázsiáig, az USA-ig és Európáig. A Nikel márka Horvátország egyik vezető márkájává vált.

NiKEL®, egy ökológiai termék. A Nikel kozmetikumok az aranyérem és a tanúsítvány győztese - NEMZETKÖZI ÖKOLÓGIAI ALAPÍTVÁNY

 

Gyártók
Raktárkészleten
Legújabb termékeink
Különleges ajánlatok
22.450 Ft 17.960 Ft
17.990 Ft 14.392 Ft